BAZA PODATKOV O NEPREMIČNINAH V PODRAVJU

 

Banner - wwww.podravje.eu

V Mariborski razvojni agenciji upravljajo s podatkovno bazo prostih poslovnih prostorov in zemljišč za poslovno gradnjo v Podravju. Glavni namen spletne podatkovne baze www.podravje.eu je privabljanje domačih in tujih investitorjev v regijo.

Na omenjenem portalu je trenutno v ponudbi približno 180 brezplačnih oglasov poslovnih nepremičnin, večinoma iz Maribora in okolice. Število oglasov se veča iz dneva v dan. S tem v zvezi Mariborsko razvojno agencijo zanima ali so na razpolago kakšni podatki o prostih nepremičninah poslovne narave v občini Kidričevo in prosijo za posredovanje le teh (obrazec – vprašalnik za vpis podatkov je v prilogi št. 1). Zaželene so tudi fotografije nepremičnin, ki jih bodo naložili na spletno stran. V kolikor teh podatkov ni Mariborska razvojna agencija naproša za posredovanje kontaktnih podatkov lastnikov teh nepremičnin.

Trenutno poteka širitev omenjene podatkovne baze, ki je bila vzpostavljena v okviru projekta City Network Graz-Maribor (sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru čezmejnega programa Slovenija – Avstrija 2007 – 2013), ki služi prepoznavnosti oz. promociji le-te.

Prav tako želi Mariborska razvojna agencija vzpostaviti bazo podatkov o industrijskih in obrtno-poslovnih conah po posameznih občinah v Podravju.

Podatki bi morali zajeti vsaj:

        število in namembnost (posebej industrijskih, posebej obrtno-poslovnih con po občinah);

        kolikšna je njihova trenutna velikost, obstoječa opremljenost (elektrifikacija, voda,

       kanalizacija, dostopnost  idr.) ter zasedenost (v %);

        plan bodoče širitve cone;

        zaželena je tudi fotografija.

Prosimo, da podatke posredujete Mariborski razvojni agenciji najkasneje do petka 6.12. 2013. V primeru, da imate kakšno vprašanje v zvezi z vsem omenjenim vas prosimo, da pokličete na telefonsko številko 02/3331385, 02/ 333 1 300 ali kontaktirate po elektronski pošti na naslov: nepremicnine@mra.si.

 

Morda ti bo všeč tudi...

Skip to content